Koningsdag 2014 programma

Het Koningsdag 2014 programma krijgt heel langzaamaan steeds meer vorm.

De gemeente Amstelveen is met verschillende instanties aan de slag om Koningsdag 2014 tot een enorm succes te maken. Er zijn inmiddels verschillende werkgroepen aangesteld voor het Koningsdag 2014 programma waaronder een werkgroep voor:

  • de veiligheid,
  • de mobiliteit,
  • de techniek en de communicatie.

Details over het Koningsdag programma kunnen de komende tijd nog niet bekend worden gemaakt omdat er pas halverwege maart een persconferentie is. Zodra er meer bekend is over het programma rondom Koningsdag 2014 lees je het hier als eerste!  Het Koningsdag 2014 programma is vandaag (03-04-2014)  bekendgemaakt

Er zijn al verschillende Oranjeverenigingen volop bezig om alle Koningsdag activiteiten gestalte te geven om van deze nationale feestdag weer een geweldig Oranjefeest te maken.

stREEKfeest-KoningsdagZo speelt bijvoorbeeld in Reek het stREEKfeest heel slim in op het feit dat Koningsnacht op vrijdag 25 april wordt gehouden. De eerste Koningsnacht van de ongetwijfeld velen die de komende jaren nog volgen. Nederland viert vanaf 2014 Koningsdag op 27 april. In 2014 valt 27 april echter op een zondag, waardoor besloten is de eerste officiële Koningsdag op zaterdag 26 april te vieren. In 2015 zal Koningsdag voor het eerst op 27 april (de verjaardag van Willem-Alexander) worden gevierd.

Familiedag
Op Koningsdag zelf vindt er een gezellige familiedag plaats met spelletjes, activiteiten en muziek voor jong en oud. Een avondvullend muzikaal programma maakt de dag compleet. Ook de jongeren die overdag diverse steden in de regio bezoeken zijn van harte welkom in Reek om het feest op een leuke en gezellige manier af te sluiten.
De laatste dag van het weekend, zondag 27 april, is voor Harmonie Semper Crescendo. De Reekse muziekvereniging is bezig met het organiseren van een promsconcert, dat op die dag plaatsvindt in de feesttent. Het publiek wordt getrakteerd op een show met optredens van lokale artiesten en solisten.

Koningsdag evenementen
Bekijk hier een overzicht van Koningsdag evenementen. Organiseer je zelf een Koningsdag evenement? Ben je zelf betrokken bij een leuk evenement tijdens Koningsdag? Laat het ons weten!