Koningsdag Den Haag

Koningsdag Den Haag
Rond Koningsdag op 27 april staat Den Haag weer bol van de leuke evenementen! Natuurlijk op de avond ervoor met het grote, gratis muziekfeest The Life Live Festival in de binnenstad. Maar dit Haagse muziekfestival vindt dit jaar ook overdag plaats op Koningsdag. Op de Grote Marktstraat verrijzen er verschillende minipodia waarop de gehele dag muziek geprogrammeerd wordt. En natuurlijk is de traditionele Koningskermis er weer!

Alles over Koningsdag in Den Haag
koningsdag-den-haagNatuurlijk vind jij alles wat je moet weten voor Koningsdag in Den Haag terug op deze site. Zo vind je hét overzicht van de grote en kleine feesten en afterpartys tijdens Koningsdag. Koningsdag Den Haag kan simpelweg niet mislukken!

Verder vind je op deze site ook alle informatie over de koningsdag evenementen op de vrijmarkt, het vervoer van en naar Den Haag tijdens Koningsdag en nog veel meer informatie wat je Koningsdag tot een succes zal maken. Kortom, alles wat je moet weten voor een geslaagde Koningsdag in Den Haag vindt je op www.koningsdag27april.info  !

Nieuw Haags festival op Koningsdag 2019
Duizenden feestgangers kunnen dit jaar hun Koningsdag vieren in het Zuiderpark. Zaterdag 27 april is de eerste editie van dance festival Kingsworld.

Hofstad Festivals, de organisatie achter het succesvolle Den Haag Outdoor, lanceert op de verjaardag van de koning een nieuw dance festival in het Zuiderpark. Op diverse podia treden artiesten op met house, urban, eclectic, latin en rap. Daarnaast is er een ‘Oranjefeest’ Area met zangers die Nederlandstalige nummers ten gehore brengen en feest dj’s. De voorverkoop is inmiddels gestart. Er zijn op dit moment nog early bird tickets beschikbaar voor maar €17,50. Naarmate Koningsdag dichterbij komt zullen de tickets gefaseerd in prijs stijgen. De line-up wordt binnenkort bekend gemaakt. Tickets zijn verkrijgbaar via www.kingsworlddenhaag.nl.


Voor een compleet overzicht van feesten, festivals, & activiteiten in Den Haag ga je naar onze evenementenpagina.

Overnachten in Den Haag
Wat is er prettiger dan voordat de Oranjegekte écht begint, heerlijk in een comfortabel hotelbed te slapen?

Zoek je nog een plek om te blijven slapen met Koningsnacht of na Koningsdag in één van de vele hotels in Den Haag? Bekijk dan hier één van de aanbiedingen. Vul de stad en datum in waarop je wil checken of er nog een hotelkamer beschikbaar is en zie direct alle aanbiedingen van goedkope hotels in de buurt. Indien je juist wat meer luxe en comfort wil kan dat natuurlijk ook, deze zijn ook in het hotel overzicht te vinden.


Hieronder komt z.s.m. een lijst met alle interessante feesten, festivals en vrijmarkten die je kunt bezoeken tijdens Koningsdag 2019 in Den Haag.