Koningsnacht Amsterdam

Koningsnacht Amsterdam. Dat wordt weer weer één groot feest in Amsterdam, met natuurlijk weer de meeste feesten, de grootste artiesten. Voor jong en oud is er wel ergens wat te beleven in Amsterdam tijdens Koningsnacht.

Alles over Koningsnacht in Amsterdam
Natuurlijk vind jij alles wat je moet weten voor Koningsnacht in Amsterdam terug op deze site. Zo vind je hier hét overzicht van de grote en kleine feesten en afterpartys tijdens Koningsnacht. Koningsnacht Amsterdam kan simpelweg niet mislukken!

Voor een compleet overzicht van feesten, festivals, & activiteiten in Amsterdam ga je naar onze evenementenpagina.

Verder vind je op deze site ook alle informatie over de koningsnacht evenementen, de vrijmarkt, het vervoer van en naar Amsterdam tijdens Koningsnacht of overnachten in een hotel in Amsterdam en nog veel meer informatie wat je Koningsnacht tot een succes zal maken. Kortom, alles wat je moet weten voor een geslaagde Koningsnacht in Amsterdam vindt je op www.koningsdag27april.info !

Overnachten in Amsterdam
Zoek je nog een plek om te blijven slapen in één van de vele hotels in Amsterdam na een fantastische Koningsnacht? Bekijk dan hier één van de aanbiedingen. Vul de stad en datum in waarop je wilchecken of er nog een hotelkamer beschikbaar is en zie direct alle aanbiedingen van goedkope hotels in de buurt. Indien je juist wat meer luxe en comfort wil kan dat natuurlijk ook, deze zijn ook in het hotel overzicht te vinden.

Feesten Koningsnacht Amsterdam 2019
Momenteel wordt hieraan gewerkt, zodra meer info bekend zal deze hier aangevuld worden.

Tiktak Kingsnight:
TIKTAK komt tijdens Koningsnacht naar AIR Amsterdam met een hele dikke line-up.
Heerlijk los gaan op de koninklijke beats van de beste eclectische Nederlandse artiesten van dit moment.

Cartel Kingsday: Tijdens Koningsdag draait Cartel negentien uur lang in- en outdoor, dag en nacht.

Bovenstaand lijstje niet compleet? Tip ons!


Koningsnacht Amsterdam 2019 feesten
Onderstaand lijstje niet compleet? Tip ons!

 • Noordermarkt
  Hier is het groot feest. Patrick Verheij & Friends spelen met rock ’n rollband Vezpa op een groot podium. Op de hoek bij café Hegeraad (nr. 34) worden de hele avond Amsterdamse klassiekers gedraaid en kun je in de polonaise mee.
 • Nieuwmarkt
  Bij café Fonteyn staat een groot podium waar de band Whatever de beste rock ’n roll hits uit de jaren 60 en 70 speelt. Daarna klimt publieksfavoriet Goeiemiddag het podium op. Op de rest van het plein vindt de op éen na laatste avond van de Aprilfeesten plaats, dus kun je lekker ritjes maken in de zweefmolen en het mini-reuzenrad.
 • Amstelveld
  Op het Amstelveld kunnen vanaf 17:00 de voetjes van de vloer bij The Royal NeL Session, waar verschillende funk-, soul- en jazzartiesten optreden.
 • Westerstraat
  Ieder jaar is het een gekkenhuis in de Jordaan. Op de kruising van de Westerstraat en de Eerste Anjeliersdwarsstraat staat een podium met live muziek. En natuurlijk is het ieder jaar weer een verrassing welk lid van de koninklijke familie de eer krijgt om op de gevel van de Blaffende Vis (nr. 118) te hangen. Verderop bij Boca’s (nr. 30) pakken ze ook groot uit, met een podium met verscheidene bands en dj’s.
 • Bredeweg
  Ieder jaar vindt op de avond voor Koningsdag op de Bredeweg Opera-Op-Straat plaats. Dit jaar wordt in het Nederlands Liefde Is Als een Zwaluw opgevoerd, gebaseerd op La Rondine van Pucini.
 • Vijzelgracht
  Een Koningsnacht zou niet compleet zijn zonder dat café Le Patron (Vijzelgracht 63) voor de deur een straatfeest houdt. Traditiegetrouw zal het weer propvol staan met mensen die de urban deuntjes van ver kunnen horen.
 • Homomonument
  Zoals elk jaar wordt er op het homomonument een groot koningsnachtfeest gegeven. Dit jaar trekt dj Carlos Valdes de kar en draait italo, chicago house en meer terwijl de roze driehoeken een podium vormt voor de beste dansers.