Koningsdag Zwolle

Natuurlijk vind jij alles wat je moet weten voor Koningsdag in Zwolle terug op deze site.  Waaronder hét overzicht van de grote en kleine feesten en afterpartys tijdens Koningsdag. Koningsdag Zwolle kan simpelweg niet mislukken!

Verder vind je op deze site ook alle informatie over de koningsdag evenementen, de vrijmarkt, het vervoer van en naar Zwolle tijdens Koningsdag en nog veel meer informatie wat je Koningsdag tot een succes zal maken. Kortom, alles wat je moet weten voor een geslaagde Koningsdag in Zwolle vindt je op www.koningsdag27april.info !


TIP: Kingdance Zwolle! 25.000 party people, 2 gigantisch dikke outdoor area’s en alléén de beste artiesten van dit moment. Dat zijn in 2019 dé ingrediënten voor een onvergetelijke editie van Kingdance Zwolle!🔥 Check hieronder de moddervette line-up, bekijk de recap van 2018 en koop je tickets nu op www.kingdance.nl

Area 1 (Urban/House):
Bizzey ‣ JeBroer ‣ LNY TNZ ‣ Tony Junior ‣ Josylvio ‣ The Partysquad ‣ STUK ‣ Famke Louise ‣ Puinhoop Kollektiv ‣ Team Rush Hour ‣ Sebastian Bronk ‣ Dirrty Berry ‣ MC Boogshe

Area 2 (Hardstyle):
Radical Redemption ‣ Warface ‣ Adaro ‣ B-Front ‣ Sefa ‣ D-Sturb ‣ Act of Rage ‣ Rejecta ‣ Degos & Re-Done ‣ Delete ‣ Killshot ‣ MYST ‣ Proto Bytez ‣ MC Axys


Wat kun je nog meer verwachten in Zwolle tijdens Koningsdag?
Om 12.00 uur wordt Koningsdag Zwolle officieel geopend door niemand minder dan de burgemeester. Op de Nieuwe Markt worden – net als vorig jaar – de vlaggen gehesen en kunnen we uit volle borst meezingen met het Wilhelmus, gespeeld door het Thomas Orkest.

Assendorperplein
Koningsdag op het Assendorperplein 2019 wordt weer een geweldig feest voor jong en oud. We zijn druk bezig het programma vorm te geven. Zo zal er in de ochtend weer de kinderkleedjesmarkt zijn, in de middag vele leuke activiteiten en theater en in de avond swingen op het plein tijdens het muziekprogramma. Alles dankzij de inzet van meerdere vrijwilligers (al dan niet) uit Assendorp.

Kleedjesmarkt Diezerpromenade
Op Koningsdag genieten we volop van de kleedjesmarkt op de Diezerpromenade. Gelukkig gaat de markt dit jaar ook weer door, dus verover een plekje samen met de kids en zoek je leukste rommeltjes bij elkaar om te verkopen. Meer info? Klik hier!

Oranjepret Zwolle 2019 gaat mogelijk niet door
Geen Koningsdag in Zwolle zonder het toffe evenement Oranjepret in park Eekhout, bomvol (gratis!) activiteiten voor kinderen en ouders. Toch is er een kans dat het oranje spektakel niet doorgaat dit jaar, vanwege een tekort aan vrijwilligers. “Voor het eerst in 8 jaar tijd lijkt het erop dat we te weinig vrijwilligers hebben om dit feest goed te kunnen organiseren”, laat de organisatie weten via Facebook. Graag helpen? Even reageren via Facebook dus, easy going!

Hieronder komt z.s.m. een lijst met alle interessante feesten, festivals en vrijmarkten die je kunt bezoeken tijdens koningsdag 2019 in Zwolle.