Koningsnacht Rotterdam

Koningsnacht Rotterdam. Dat wordt weer weer één groot feest in Rotterdam, met natuurlijk weer de meeste feesten, de grootste artiesten en de gezelligste vrijmarkt van Nederland. Voor jong en oud is er wel ergens wat te beleven in Rotterdam tijdens Koningsnacht.

Oranjegevoel Koningsnacht Rotterdam!
Etablissement préféré bij Queen B(ea) is toch wel de Now&Wow Club in Rotterdam. Toen we dat hoorden, gingen onze oortjes klapperen. Want niks minder dan deze prachtige tent is gekozen voor het Oranjegevoel fuifje van Happy Feelings en Terug Naar Toen

Zalige hits uit de 00’s en 90’s gemixt met wat house en disco knallers. Je wil dit niet zomaar aan je voorbij laten gaan, het zomaar meemaken. Jij zorgt dat je de KROONGETUIGE bent deze avond. ➳ De kaartverkoop start op vrijdag 22 februari om 14.00 uur via www.oranjegevoel.com

Nacht van Oranje – Ahoy
Op de avond voor Koningsdag staat Rotterdam Ahoy steevast in het teken van de Nacht van Oranje. Met het podium in het midden van de zaal is het 360 graden feest voor meer dan 12.000 in oranje uitgedoste fans van Nederlandstalige muziek. Op 26 april 2019 zijn circa 15 vaderlandse acts van de partij; van Hollandse toppers, absolute party-artiesten en vertolkers van het levenslied tot een very special guest. Met Lee Towers die traditioneel de avond even na 00.00 uur afsluit. Het spektakel begint om 19.45 uur. De artiesten brengen louter hun grootste hits. Meezingen kan via teksten op de schermen. Feesten moet. Op de tribunes of in de zaal. De kaarten zijn te koop via de kassa van Ahoy en Ticketmaster.nl.


Voor een compleet overzicht van feesten, festivals, & activiteiten in Rotterdam ga je naar onze evenementenpagina.

Verder vind je op deze site ook alle informatie over de koningsnacht evenementen, de vrijmarkt, het vervoer van en naar Rotterdam tijdens Koningsnacht of overnachten in een hotel in Rotterdam en nog veel meer informatie wat je Koningsnacht tot een succes zal maken. Kortom, alles wat je moet weten voor een geslaagde Koningsnacht in Rotterdam vindt je op www.koningsdag27april.info !

Zoek je nog een plek om te blijven slapen in één van de vele hotels in Rotterdam na een fantastische Koningsnacht? Bekijk dan hier één van de aanbiedingen. Vul de stad en datum in waarop je wilchecken of er nog een hotelkamer beschikbaar is en zie direct alle aanbiedingen van goedkope hotels in de buurt. Indien je juist wat meer luxe en comfort wil kan dat natuurlijk ook, deze zijn ook in het hotel overzicht te vinden.