Koningsnacht Utrecht

Koningsnacht Utrecht. Dat wordt weer weer één groot feest in Utrecht, met natuurlijk weer de meeste feesten, de grootste artiesten. Voor jong en oud is er wel ergens wat te beleven in Utrecht tijdens Koningsnacht.

Alles over Koningsnacht in Utrecht
Natuurlijk vind jij alles wat je moet weten voor Koningsnacht in Utrecht terug op deze site. Zo vind je hier hét overzicht van de grote en kleine feesten en afterpartys tijdens Koningsnacht. Koningsnacht Utrecht kan simpelweg niet mislukken!

Voor een compleet overzicht van feesten, festivals, & activiteiten in Utrecht ga je naar onze evenementenpagina.

Verder vind je op deze site ook alle informatie over de koningsnacht evenementen, de vrijmarkt, het vervoer van en naar Utrecht tijdens Koningsnacht of overnachten in een hotel in Utrecht en nog veel meer informatie wat je Koningsnacht tot een succes zal maken. Kortom, alles wat je moet weten voor een geslaagde Koningsnacht in Utrecht vindt je op www.koningsdag27april.info !

Overnachten in Utrecht
Wat is er prettiger dan voordat de Oranjegekte écht begint, heerlijk in een comfortabel hotelbed te slapen? Zoek je nog een plek om te blijven slapen in één van de vele hotels in Utrecht na een fantastische Koningsnacht? Bekijk dan hier één van de aanbiedingen. Vul de stad en datum in waarop je wil checken of er nog een hotelkamer beschikbaar is en zie direct alle aanbiedingen van goedkope hotels in de buurt. Indien je juist wat meer luxe en comfort wil kan dat natuurlijk ook, deze zijn ook in het hotel overzicht te vinden.

Feesten Koningsnacht Utrecht 2019
Tijdens Koningsnacht zijn er in Utrecht heel veel feestjes waar je naar toe kunt. In Central Studios kun je bijvoorbeeld naar TIK TAK Kingsnight en ook bij Union Latin Lounge staat er al een fijn feestje op het programma. Op de grote pleinen in Utrecht, zoals het Domplein, de Neude en het Janskerkhof, kun je tijdens Koningsnacht ook met de voetjes van de vloer. Natuurlijk houden we je op de hoogte van alle feestjes tijdens Koningsnacht 2019 in Utrecht.


Hieronder komt z.s.m. een lijst met alle interessante evenementen die je kunt bezoeken tijdens koningsnacht 2019 in Utrecht.