Koningsnacht Eindhoven

Koningsnacht Eindhoven. Dat wordt weer één groot feest in Eindhoven, met natuurlijk weer de meeste feesten, de grootste artiesten en de gezelligste vrijmarkt op het vrijmarktterrein tussen Philips Stadion en het spoor. Voor jong en oud is er wel ergens wat te beleven in Eindhoven tijdens Koningsnacht.

Alles over Koningsnacht in Eindhoven
Natuurlijk vind jij alles wat je moet weten voor Koningsnacht in Eindhoven terug op deze site.  Waaronder hét overzicht van de grote en kleine feesten en afterpartys tijdens Koningsnacht. Koningsnacht Eindhoven kan simpelweg niet mislukken!

Verder vind je op deze site ook alle informatie over de koningsdag evenementen, de vrijmarkt, het vervoer van en naar Eindhoven tijdens Koningsnacht en nog veel meer informatie wat je Koningsnacht tot een succes zal maken. Kortom, alles wat je moet weten voor een geslaagde Koningsnacht in Eindhoven

Feesten Koningsnacht Eindhoven 2019
Momenteel wordt hieraan gewerkt, zodra meer info bekend zal deze hier aangevuld worden. Bekijk onze evenementen pagina om te zien welke evenementen er al op onze website staan.