Koningsdag t-shirts, gadgets en andere oranjeartikelen

Koningsdag t-shirts, gadgets en andere oranjeartikelen. Sinds bekend is dat we voortaan spreken van een Koningsdag op 27 april  zijn verschillende producenten van oranjeartikelen al in de weer om leuke Koningsdag t-shirts, gadgets en andere oranjeartikelen te maken waar verwezen wordt naar onze nieuwe koning Willem-Aexander. De RVD waarschuwde afgelopen dinsdag in de telegraaf voor beledigen koning! Producenten van deze Koningsdag gadgets kunnen achteraf worden aangepakt als zij de ‘koninklijke waardigheid’ schenden.

koningsdag-t-shirt-kroningsdag-2Voor het plaatsen van foto’s van leden van het Koninklijk Huis hoeft overigens geen toestemming te worden gevraagd. Wel heeft de RVD het recht achteraf op te treden, zegt een woordvoerder in de Telegraaf.

Heb jij nu al leuke Koningsdag t-shirts, gadgets en andere oranjeartikelen gezien die volgens jou op het randje zitten. Deze hiernaast lijkt ons in ieder geval nog onschuldig hoewel die natuurlijk wel met een knipoog verwijst naar Prins Pils 😉

Bertha38
Na de geweldige uitspraak van Willem-Alexander “Willem IV staat in de wei naast Bertha 38.” in een interview met NOS en RTL zijn ook de Bertha 38 t-shirt ontwerpen niet meer uit het straatbeeld weg te denken straks tijdens de eerste Koningsdag.

Leuke Koningsdag tshirts of andere leuke koningsdag kleding vindt je in deze oranjewinkel