Sensation Orange op 30 april

Tijdens de allerlaatste Koninginnedag op 30 april wordt een grootschalig dancefeest georganiseerd, met het thema ‘Sensation Orange’. Deze laatste Koninginnedag wordt dus met een oranje klapper afgesloten en vanaf 2014 vieren we voortaan van Koningsdag op 27 april!

MINOLTA DIGITAL CAMERADe stad Almaar is in bespreking met de gemeente Amsterdam, om een groot feest met de naam ‘Sensation Orange’ te organiseren. Welke artiesten er mogelijk zullen optreden is nog niet duidelijk.

Eerder werd bekend dat het dancefeest op initiatief van Burgermeester van der Laan zal plaatsvinden op een plek ergens in de provincie, met de intentie om zoveel mogelijk mensen weg te trekken uit de stad.

ID&T is in ieder geval niet betrokken bij de organisatie van Sensation Orange. “We vinden het initiatief van de burgemeester van Amsterdam om, in het kader van de troonswisseling op 30 april, een feest te geven in Alkmaar een prima idee!

Sensation en ID&T zijn echter niet betrokken bij dit initiatief. Sensation zal in Nederland altijd in de Amsterdam ArenA plaatsvinden en bezoekers kleden zich dan in het wit. Dit zit al meer dan tien jaar in ons DNA.

Natuurlijk zijn we ook van mening dat er op 30 april een groot oranjefeest moet losbarsten. Gezien de plannen die er nu al liggen, gaat dat ongetwijfeld helemaal goed komen. Op 6 juli vindt Sensation plaats in Amsterdam. Mochten de aanstaande koning en koningin het leuk vinden om hierbij aanwezig te zijn, dan nodigen we ze bij deze van harte uit.”