Oranjebitter 2015

Oranjebitter 2015. Koningsdag Festival Oranjebitter op de Parklaan in Rotterdam. Deze zevende editie krijgt als thema ‘lucky number seven’.

Programma
oranjebitter-2015-rotterdamOranjebitter bestaat zeven jaar en om dit groots te vieren verandert de iconische parklaan in (Pret)parklaan en toveren we het gehele terrein om in een amusementspark voor volwassenen. Een ballenbak, reuzenrad, trampoline, golden tickets en de nieuwe HOUSE OF LORDS stage vol neon, sleeze, dirt en paaldanseressen.  Het volledige programma op mainstage blijft nog even geheim maar TYPHOON is er in ieder geval bij, net als onze magische, legendarische huisvriend, the-one-and-only…HANS KAZAN die het festival zal presenteren en waar nodig van extra magie zal voorzien.

Kaartverkoop
Vrijdag 6 maart start de reguliere voorverkoop van de zevende editie van Oranjebitter. We vieren dit alleen op 6 maart met een speciale early bird prijs van €17,50. Bestel je tickets via Stager. Na 6 maart kost een ticket €25.

Of bij een van de volgende voorverkooppunten:
Level Rotterdam | Pannekoekstraat 76A
Daily Rush | Korte hoogstraat 14

De kerk van Lowlands
Met grote nationale en internationale acts, fine food, en veel entertainment is Oranjebitter binnen 6 jaar uitgegroeid tot het grootste Koningsdag Festival van Rotterdam. Het evenement staat bekend om haar uitzinnige en trouwe crowd, ongedwongen sfeer en geweldige acts. Organisator Femke Snijders vertelt “De kerk van Lowlands staat dit jaar voor het eerst op ons terrein. In deze House of Lords kan het publiek weer rekenen op bizarre Oranjebitter acts. Een stage vol met neon, sleeze, dirt, smoke en paaldanseressen” Ook houseliefhebbers hebben de gehele avond een eigen stage op het festival, gehost door het populaire DJ-duo Nino en Frankie. Wegens groot succes is er ook wederom een BRUINE KROEG inclusief bitterballen en diverse optreden van gastzangers. Houseliefhebbers hebben heel de avond een eigen stage, gehost door NINO EN FRANKIE.

Foodcourt
Het foodcourt op Oranjebitter is dit jaar groter dan ooit. Met 15 foodtrucks is er volop lekker eten met weer heel veel nieuwe cateraars. Indonesische traditionele saté van de Saté Man en  de Oer-Rotterdamse biologische Killerkapsalon van Sticky Fingers zijn voor de culi-fans wederom verkrijgbaar. Daarnaast vinden we een enorme diversiteit aan ‘foodylicious goods’ uit verschillende werelddelen: échte Italiaanse pizza’s, Indiase curry’s, Engelse Fish & Chips en Mexicaanse tortilla’s. Met groene sapjes, beschilderbare waterijsjes van Melt Ice Pops en kokosnoot kan ook de bewuste bezoeker zich te goed doen aan voldoende gezonds.

Leeftijdsgrens
Minimale leeftijd om toegelaten te worden is 18 jaar

Voor een compleet overzicht van alle feesten, festivals, & activiteiten met 2015 Koningsnacht en 2015 Koningsdag dag ga je naar onze evenementenpagina.

Check ook deze top 10 Koningsdag lijstjes: