Oranje boven

Met Koningsdag is het van belang dat je genoeg drinkt…. enuhhh nee dan bedoelen we niet alleen biertjes, baco’s of andere alcoholische versnaperingen. Wat we wel bedoelen is dat je voldoende water moet drinken! Vooral wanneer het erg warm is verlies je veel vocht. Vooralsnog lijkt het alleen maar kouder met Koningsdag dan vroeger met koninginnedag, maar dat mag de pret niet drukken 😉

oranje-waterflesjeDrinken uit dit glazen waterflesje is veel fijner dan uit plastic. Gewoon kraanwater, goedkoop en goed, niet alleen voor jezelf maar ook voor het milieu. En omdat je eigenlijk ook niet al te lang zonder kunst kunt, combineerd Plint het flesje met deze prachtige dichtregel van K. Schippers.

Het flesje is veel meer dan alleen maar een leuk oranje gadget, het is een ontwerp van Retap, een Deens ontwerpbureau dat er meteen een red dot design award (de Nobelprijs in designland) mee won. Bij Plint kunnen ze inmiddels bijna geen dag meer zonder. “Onmisbaar op je nachtkastje en bureau en erg fijn op alle andere momenten van de dag zoals met Koningsdag” aldus Plint.

De dop is thermoplastisch elastomeer, TPE (BPA vrij) en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Met de oranje dop van boven is het een mooi flesje om met koningsdag te gebruiken. Het flesje is van borosilicaat glas (ook wel laboratoriumglas genoemd) dus het kan tegen een stootje en gewoon in de vaatwasser!

Wil jij dit mooie waterflesje met oranje dop van boven bestellen dan kan dat hier.