Kraam huren met Koningsdag

Kraam huren met Koningsdag. Met Koningsdag worden er op vele vrijmarkten in Nederland kramen verhuurd waar je je spulletjes kan verkopen. Bekijk hier de leukste Koningsdag vrijmarkten van Nederland. koningsdag-kraamOnderstaand een overzicht van de bij onze bekende plaatsen waar je een koningsdagkraam kan huren:

Koningsdag kraam Barendrecht
In het centrum van Barendrecht komen op Koningsdag (maandag 27 april) weer kramen te staan. Ze zijn te huur bij Geertrui de Boom. Wie belangstelling voor een kraam heeft, kan zijn naam, adres en telefoonnummer doorgeven via het e-mailadres ki0bk2@kpnmail.nl of door te bellen met 06-51193240. Er wordt dan contact opgenomen.
Er is ook dit jaar maar een beperkt aantal kramen beschikbaar en op is op.


Koningsdag kraam Baarn
Mocht u vragen hebben over de kraamverhuur, dan vernemen wij die graag van u. U kunt contact opnemen met Wouter Eijbaard via kraamverhuur@baarnenoranje.nl

Koningsdag kraam Blaricum
Als u interesse heeft in de huur van een kraam tijdens de Blaricummerie op Koningsdag op maandag 27 april 2015, kunt u op deze website de informatiebrief en het inschrijfformulier OVB kramenverhuur downloaden. Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen via info@ovblaricum.nl

Koningsdag kraam Goeree Overvlakkee
De Ring van Oranje houdt op maandag 27 april onder andere een kramenmarkt. De markt is van 10:00 uur tot 12:30 uur op de Kerkring. Wilt u een kraam huren? De huurprijs is €20,00 voor een 4-meter kraam. Een kraam delen kan natuurlijk ook! Interesse? Neemt u dan s.v.p. contact op met Christa Graafland per telefoon: (0187-)652075 of e-mail: a.graafland@chello.nl.

Koningsdag kraam Helmond
Ook in 2015 zal de welbekende Slingermarkt in Helmond niet ontbreken op Koningsdag. Een kraam reserveren kan via het contactformulier en de optie ‘Slingermarkt’ om er zeker van te zijn dat er een kraam klaar staat.

Koningsdag kraam Huizen
Voor informatie over verhuur van marktkramen en grondplaatsen tijdens de oranjemarkt Koningsdag kunt u terecht bij de marktmeesters:

  • Frits Groenewoud
    T: 06 1241 7203
    E: fritsgroenewoud@casema.nl
  • Wouter van der Heijden
    T: 06 4756 9978
    E: wouter.vanderheijden@kpnmail.nl

Koningsdag kraam Veldhoven
De grote vrijmarkt met zo’n 180 marktkramen en honderden grondplaatsen is traditioneel de oranje draad in het programma van de Oranjemarkt. Deze vrijmarkt is in principe niet bedoeld voor de puur commerciële handel! Neem contact op marktkramen@oranjemarktveldhoven.nl

Koningsdag kraam Vreeswijk
Zoals elk jaar wordt Koningsdag grootst gevierd in het gezellige Vreeswijk. Ook dit jaar zijn er weer diverse leuke activiteiten en een grote vrijmarkt gecombineerd met de Koningsmarkt. Op deze site vindt u het inschrijfformulier en het reglement voor de Koningsmarkt waarin de huurprijzen zijn opgenomen.

Koningsdag kraam Wijk bij Duurstede
Een kraam huren tijdens Koningsdag in Wijk bij Duurstede. Neem contact op met:
Hisa Evenementen tel. 030-2148591

Koningsdag kraam Zevenhuizen
Op veel plaatsen in het land wordt Koningsdag door volwassenen en kinderen gebruikt om een extra zakcentje te verdienen. Dat kan in Zevenhuizen ook. Er voor zowel volwassenen als kinderen kramen te huur. Dat kan via kramen@oranjezevenhuizen.nl

Extra info!?
Heb je aanvullende informatie betreffende het (ver) huren van kramen met Koningsdag, laat dit dan in een reactie weten op dit bericht zodat we het overzicht compleet kunnen maken.