Kingdance 2015 volledige Line-up + Ticketinfo

Kingdance 2015. De complete line-up is bekend en ticketverkoop is gestart. Maak kans op gratis kaarten. Laat in een reactie op dit bericht weten waarom jij twee van de zes gratis kaarten ‘verdient’ die beschikbaar worden gesteld.

Het duurt nog even maar High Energy Events en Las Rosas Events zijn alweer volop bezig met de voorbereidingen van Kingdance 2015 wat op zondag 26 en maandag 27 april op het parkeerterrein van de IJsselhallen Zwolle gaat plaatsvinden. Check hieronder de complete line-up verdeeld over de twee dagen en belangrijke informatie over de ticketverkoop.

Kingdance (26-04 | Kingsnight)
Kingsnight in Zwolle is met vlag en wimpel hét leukste dance festival op zondag 26 april 2015. Wat een aantal jaar geleden in bedacht als soort van pre-party voor de dag erna is volledig uitgegroeid tot een op zichzelf staand festival. Dit jaar heeft de organisatie qua line-up niet alleen dik uitgepakt op 27 april, maar heeft ook voor Kingsnight de allerbeste toppers weten te strikken. Kom op zondag 26 april naar de IJsselhallen Zwolle en mis het niet!

Housteria
The Partysquad
Kingdance-Zwolle-2015Dyna
Dirtcaps
LNY TNZ
Lady Bee
Sebastian Bronk
Hosted by MC Boogshe

RAWdefinition
Crypsis
Warface
Jason Payne
Kold Konexion
Act of Rage
Artifact
Hosted by MC Apster

Kingdance (27-04 | Kingsday)
Op maandag 27 april gaat het feest verder waar we die nacht ervoor gebleven waren. Met een gigantische dikke line-up verdeeld over twee area’s, volop entertainment en 20.000 oranje party freaks is Kingdance Zwolle hét dance festival tijdens Koningsdag waar jij bij moet zijn! Check hieronder de complete line-up en scoor je tickets vandaag nog op www.kingdance.nl.

Kingdance-2015-ZwolleHousteria
FeestDJRuud
Billy the Kit
Vato Gonzalez ft. MC Tjen
La Fuente
Gregor Salto
Mitchel Niemeyer
Irwan
Lucien Foort
Supreme Gentlemen
Hosted by MC Boogshe

RAWdefinition
Radical Redemption
Chain Reaction
Miss K8
Endymion
Outbreak
Jack of Sound
Zentiments
Proto Bytez
Hosted by MC Apster

Ticketverkoop
De Early Bird verkoop van Kingdance is al een tijdje aan de gang en inmiddels hebben duizenden mensen hun ticket al veilig gesteld. Niet gek, want Early Bird tickets kosten slechts €5,00 (ex. Fee). Heb jij nog geen ticket(s)? Wacht niet langer en scoor ze nu op www.kingdance.nl of bij één van de 450 Primera Stores in Nederland! Kingdance 2015 is toegankelijk voor alle leeftijden. (ID = Verplicht!)

Let op: Early Bird tickets zijn nog tot 1 maart 2015 beschikbaar, daarna gaan de Regular Tickets in de verkoop en kosten €10,00 (ex.fee). Wacht dus niet langer en pak die korting van €5,00 door een Early Bird ticket te kopen.

Early Bird Ticket: €5,00 (ex. Fee)
Early Bird Combi-Ticket: €10,00 (ex. Fee)
(verkrijgbaar t/m 28 februari 2015)

Regular Ticket: €10,00 (ex. Fee)
Regular Combi-Ticket: €15,00 (ex. Fee)
(verkrijgbaar vanaf 1 maart 2015)

Wist je trouwens dat je vanaf het CS Zwolle naar het festivalterrein kunt lopen? Ideaal voor alle reizigers die met het openbaar vervoer naar Kingdance komen. Ben je van plan om met de auto te komen? Je kunt je auto direct naast het festivalterrein parkeren. Meer praktische informatie vind je op www.kingdance.nl.

Social Media
Like Kingdance op Facebook (www.facebook.com/kingdance), zet het evenement in je FB-agenda (http://bit.ly/kingdance) en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen, het laatste nieuws, trailers, promomixen, winacties en meer. Praat mee over Kingdance en gebruik #kingdance.

WhatsApp Community!
WhatsApp nu ”Kingdance” naar +316 20 63 13 19 en Join the Community! Als member van de community weet jij als eerste het laatste nieuws, doe je mee met unieke winacties en krijg je persoonlijk antwoord op al je vragen vanuit de organisatie. Hoe cool is dat!? Vergeet niet het nummer aan je adresboek toe te voegen, anders ontvang je geen berichten.

Kingdance (Kingsnight)
26 april 2015 | 19:00 – 01:00 uur
Parkeerterrein IJsselhallen – Zwolle
Toegankelijk voor alle leeftijden!
www.kingdance.nl

Kingdance (Kingsday)
27 april 2015 | 14:00 – 00:00 uur
Parkeerterrein IJsselhallen – Zwolle
Toegankelijk voor alle leeftijden!
www.kingdance.nl

Powered by High Energy Events & Las Rosas Events

Kans op gratis kaarten?
Laat in een reactie op dit bericht weten waarom jij twee van de zes gratis kaarten ‘verdient’ die beschikbaar worden gesteld.
De prijswinnaars van de gratis tickets zijn:

  • Monique Brummel
  • Els Veenstra
  • Mathea

Jullie krijgen de e-tickets via de mail opgestuurd