Geen Radio 538 met laatste Koninginnedag

Geen Radio 538 tijdens Koninginnedag 2013 wél SLAM!FM in Alkmaar?!

Radio 538 - Koninginnedag 2010De laatste Koninginnedag 2013 in Amsterdam moeten we dit jaar wederom vieren zonder Radio 538. Het Koninginnedagfeest van de radiozender gaat in verband met de inhuldiging van Willem-Alexander en de huidige regelgeving van de gemeente Amsterdam niet door.

SLAM!FM Koninginnedag 2013 gaat dit jaar overigens wel gewoon door, maar niet meer op het Java-eiland. Het evenement verhuist…. Dit jaar zal P8 bij het AFAS Stadion (AZ) in Alkmaar het toneel vormen voor het Koninginnedagfeest van SLAM!FM.

Koningsdag Evenementen
Natuurlijk is er ook zonder Radio 538 en SLAM!FM in Amsterdam meer dan genoeg te doen. Zo hebben zeven grote feesten rond het centrum van Amsterdam een plaats gevonden. Nabij het Olympisch Stadion vind je bijvoorbeeld het Kingsday Festival, Loveland Queensday is te vinden in het Oosterpark en is het terrein bij de Amsterdam RAI het toneel voor het Kingsland Festival. De andere vergunningen zijn voor QDAY Strand West, NDSM Vrijhaven, Reng Deng Deng en Undercurrent.

SSLAM!FM-KoningsdagLAM!FM Koninginnedag 2013
SLAM!Koninginnedag 2013 is helemaal UITVERKOCHT! Alle kaarten voor dit laatste Koninginnedagfeest zijn in no-time verkocht. Op 30 april gaan we los op P8 van het AFAS Stadion in Alkmaar, we zien je daar!

LET OP: SLAM!Koninginnedag is uitverkocht, maar er zijn websites en particulieren die tickets aanbieden tegen belachelijk hoge prijzen. Helaas kan de organisatie hier vooralsnog niets tegen ondernemen. Bovendien loop je ook nog eens je de kans dat je valse tickets koopt. Laat je niet oplichten!

Andere grote Koningsdag evenementen
Behalve deze grote zeven evenementen is er natuurlijk nog veel meer te doen tijdens Koninginnedag in Amsterdam. Zo wordt het Museumplein omgetoverd tot het Oranjeplein, zijn de traditionele vrijmarkten er, is er van alles te doen omtrent de inhuldiging en is er nog veel meer te doen!