Koningsdag Amsterdam

Koningsdag Amsterdam 2019. Dat wordt weer weer één groot feest met Koningsdag in Amsterdam, met natuurlijk weer de meeste feesten, de beste evenementen, de grappigste activiteiten, de grootste artiesten en de gezelligste vrijmarkt. Voor jong en oud is er wel ergens wat te beleven in Amsterdam tijdens Koningsdag.

Alles over Koningsdag in Amsterdam
Natuurlijk vind jij alles wat je moet weten voor Koningsdag in Amsterdam terug op deze site. Zo vind je hier hét overzicht van de grote en kleine feesten en afterpartys tijdens Koningsdag. Koningsdag in Amsterdam kan simpelweg niet mislukken!

koningsdag-amsterdamVerder vind je op deze site ook alle informatie over de koningsdag evenementen, de vrijmarkt, het vervoer van en naar Amsterdam tijdens Koningsdag en nog veel meer informatie wat je Koningsdag tot een succes zal maken. Kortom, alles wat je moet weten voor een geslaagde Koningsdag in Amsterdam vindt je op www.koningsdag27april.info !

Vrijmarkten Amsterdam
De vrijmarkten in Amsterdam beginnen om 6.00 uur ’s ochtends. Vanaf de middag vind je overal activiteiten en evenementen. Een absolute aanrader is bijvoorbeeld de wijk de Pijp. Op en tondom het Marie Heineken plein hebben lokale ondernemers Koningsdag aangegrepen om de iedereen van lekkere hapjes en drankjes te voorzien. Andere leuke koningsdagfeest locaties zijn het Olympisch Stadion, Amstelveld, Noordermarkt, Thorbeckeplein, Westerpark, Weteringplantsoen, de Jordaan en de DSM Vrijhaven (Amsterdam Noord).

NDSM Vrijhaven bij NDSM-werf
Iedereen is welkom op NDSM Vrijhaven, het gratis evenement aan de oude werf van Amsterdam, waar Koningsdag wordt gevierd met muziek, eten en familieplezier. Er is van alles te doen op het evenement, zoals de kindervrijmarkt en muziekfestivals voor alle leeftijden. Er is gewoon geen tijd voor verveling. NDSM Vrijhaven keert op Koningsdag 2019 terug.

Top 3 koningsdag  Amsterdam feesten 2019
Voor diegene die Koningsdag willen vieren in Amsterdam kunnen o.a. kiezen uit onderstaande koningsdagfeesten:

  1. Kingsland Festival
  2. Loveland van Oranje
  3. Oranjebloesem

Overnachten in Amsterdam
Wat is er prettiger dan voordat de Oranjegekte écht begint, heerlijk in een comfortabel hotelbed te slapen?

Zoek je nog een plek om te blijven slapen in één van de vele hotels in Amsterdam? Bekijk dan hier één van de aanbiedingen. Vul de stad en datum in waarop je wil checken of er nog een hotelkamer beschikbaar is en zie direct alle aanbiedingen van goedkope hotels in de buurt. Indien je juist wat meer luxe en comfort wil kan dat natuurlijk ook, deze zijn ook in het hotel overzicht te vinden.


Hier komt z.s.m. een lijst met alle interessante feesten, festivals en vrijmarkten die je kunt bezoeken tijdens koningsdag 2019 in Amsterdam.