The Life I Live 2018

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 26/04/2018 - 27/04/2018
Hele dag

Locatie
Binnenstad Den Haag

Categorieën


THE LIFE I LIVE 2018
Voor de tweede achtereenvolgende keer vindt THE LIFE I LIVE plaats op zowel Koningsnacht als Koningsdag. THE LIFE I LIVE biedt jaarlijks een muzikaal avontuur met een breed palet aan stijlen: indiepop, hiphop, rock, soul, funk, world, elektronica, dance en de meest ondenkbare crossovers. Het festival staat dan ook bekend als muzikale ontdekkingsreis waarbij verrassing, sfeer en feestelijkheid hand in hand gaan. De Haagse worteling van THE LIFE I LIVE wordt gekoesterd. Zo is de naam van het evenement ontleend aan de hit ‘The Life I Live’ van Q65, de eigenwijze Haagse band uit de jaren ‘60. Daarnaast krijgen de jongste lokale talenten de kans om te shinen in de Skooltainer en kent het programma traditioneel veel Haagse bands. THE LIFE I LIVE wordt in 2018 voor de achtste achtereenvolgende keer georganiseerd.

FESTIVALTERREIN GEWIJZIGD
Vanwege bouwwerkzaamheden op het Noordeinde en het Spuiplein is het festivalterrein dit jaar anders opgezet. Tijdens Koningsnacht verrijzen er podia op de Grote Markt, het Plein, de Hofplaats, de Plaats, het Buitenhof, het Kerkplein en komen er twee podia op het Lange Voorhout. Op Koningsdag blijft een deel van de muziekpodia staan en transformeert de Grote Markstraat in een avenue waar in ‘containerstages’ lokaal talent het publiek zal verrassen. Tijdens Koningsdag zijn de winkels in de binnenstad geopend.

Volledige line-up (in alfabetische volgorde):
Andy Frasco, Banana Savannah, Batobe, Boka de Banjul, Bon Voyage Organisation, Brutus, Convoi Exceptional, Dazion, Death Alley, DJ Friss, Dr. Meraki, Eut, Evil Empire Orchestra, Fets, Gallowstreet, Garden Mum, Get The Funk Outta My Kitchen, James Burki, Jean Paul Rena & The Space Invaders From The Unknown, Kel Assouf, Koffie, Kornél Kovács, Kraantje Pappie, L’Chaim, Los Paja Brava, Luminize, Marc O’Reilly, Mysterious Blues Bastards, New Dosis Audio, Niko, No Justice, Pete Philly, Piñata, Roxeanne Hazes, Small Time Crooks, Son Mieux, Supersonic Blues, The Brahms, The Homesick, The Howlin’, The Lumes, The Yawpers, Tim Knol, Tom Trago en VXUY.

FEEST AAN ZEE
THE LIFE I LIVE is tevens onderdeel van de programmering van Feest aan Zee, 200 jaar badplaats Den Haag – Scheveningen. In 1818 bouwde Jacobus Pronk het eerste badhuis op Scheveningen. Dit jaar biedt de stad haar inwoners en bezoekers een zee aan festiviteiten. De badplaats staat in de spotlights en de hele stad feest mee met festivals, exposities en voorstellingen.


Ticketprijs: €
Minimale leeftijd:
Website:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *