Koningsdag Enschede

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 27/04/2019
Hele dag

Locatie
Centrum

Categorieën


Ook in 2019 is het weer feest tijdens het Koningsfestival Enschede. Twee dagen feest, gezelligheid en entertainment, dat wil je niet missen.

Koningsfestival Enschede biedt een gevarieerde muzikale programmering en (kinder)activiteiten.

Organisatie Koningsfestival Enschede
De Oranjedagen (26 en 27 april) hebben sinds 2017 een nieuwe naam: Koningsfestival Enschede. Dit is een gevolg van de samenwerkingsovereenkomst die de Oranjevereniging Enschede en Enschede Promotie in 2016 hebben getekend. De Oranjevereniging Enschede en Enschede Promotie bepalen gezamenlijk het programma van het Koningsfestival Enschede. De concrete invulling van het programma en de afstemming met diverse partners wordt vervolgens verricht door Enschede Promotie.

Programma
Bekijk hier het programma:
https://www.koningsfestivalenschede.nl/Programma/

Markten
Tijdens het Koningsfestival Enschede worden er een aantal markten georganiseerd. Nadere informatie over de markten in 2019 volgt.

Hardfest 2019
De uitzinnige menigte, het festivalterrein, het voelt als thuiskomen. Als een traditie, als een reünie van vrienden die elkaar al jaren lijken te kennen. Alles kan, alles mag. De adrenaline, de kick, de melodie. Je kent ze, je schreeuwt ze. Het is iets magisch.

Samen breken we tenten af. Duiken we de frontrow in. Verliezen we onszelf én onze vrienden. Brullen we de longen uit onze lijven. Maken we nieuwe vrienden. En gaan we op in het oranje moment. We feesten als koningen en koninginnen, want dat is wat we zijn. Ieder jaar weer op koningsdag in Enschede. Op HARDFEST – Orange We Are 2019.

Meer informatie? Check www.hardfest.nl


Hier komt z.s.m. een lijst met alle interessante feesten, festivals en vrijmarkten die je kunt bezoeken tijdens koningsdag 2019 in Enschede.


Ticketprijs: € gratis
Minimale leeftijd:
Website:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *