Koningsdag Den Helder

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 26/04/2014
Hele dag

Locatie
Timorpark

Categorieën


Het Timorpark wordt op koningsdag (26 april) voor een dag omgedoopt tot Oranjepark. Het moet een waar feestelijk festijn worden met heel veel leuke activiteiten, speciaal georganiseerd voor alle jeugd in de leeftijd van peuter tot tiener. De organisatie ligt in handen van JoeJaneMedia en Celestial Weddings.

Op het programma staat een mini vrijmarkt, waar kinderen hun spulletjes mogen verkopen. Er zal een talentenshow gehouden worden, er komt een groot podium waarop dans, muziekoptredens en een modeshow plaatsvinden. Ook is er ruimte voor workshops, een springkussen, kraampjes,lekkere producten en er wordt een Oranjeparkrun gehouden. “Het wordt een jeugdevenement als nooit tevoren en met een gouden kroontje.”

Vanaf 09.00 uur is ieder kind welkom om een mooi plekje te vinden op het daarop aangewezen deel van het park dat als vrijmarkt dient, om zijn/haar spulletjes te verkopen. Initiatiefnemers Andy van der Heiden (JoeJaneMedia) en Astrid Santé (Celestial Weddings) zijn van mening dat het Timorpark zich bij uitstek leent voor een Koningsdag evenement. Er wordt veel georganiseerd op Koningsdag in Den Helder, maar een evenement op dit niveau speciaal georganiseerd voor de jeugd van Den Helder staat nog niet op de agenda.

Meer informatie over sponsoring, adverteren, aanmeldingen voor talentenshow, kleurplaat, activiteiten of de organisatie van het OranjePark is te vinden op www.oranjeparkdenhelder.nl


Ticketprijs: €
Minimale leeftijd:
Website: www.oranjeparkdenhelder.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *