NDSM Vrijhaven 2015

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 27/04/2015
Hele dag

Locatie
NDSM Vrijhaven

Categorieën


NDSM Vrijhaven, het jaarlijkse koningsdag evenement van de NDSM-werf. Laat je verrassen, ga op ontdekkingstocht want in iedere hoek van de NDSM-werf zal er weer iets te beleven zijn. Voor jong en oud, van grote tot kleine feestjes, allemaal met een eigen karakter en eigen twist.

Aankomen op de NDSM-werf doe je natuurlijk met onze eigen feestpont. Met onze befaamde DJ’s brengen we je al dansend naar de overkant!

Vrijmarkt
Om 9:00 uur start de kindervrijmarkt. Hier kunnen kinderen hun spulletjes verkopen vanaf een kleedje of een marktkraam. Ook worden alle kids uitgenodigd om hun kunstjes te laten zien.

De vaste horeca plekken als Noorderlicht Café en pllek doen natuurlijk ieder jaar een enorme duit in het zakje met grooste bands en dj’s.

Tussen de containers van het NDSM Treehouse heeft organisatie THESE GUYS al jaren een gratis underground elektronisch event. Dit surreëel labyrint biedt ook ruimte aan bandjes, verrassende eetconcepten en kunstinstallaties georganiseerd door de ‘artists in residence’ van NDSM Treehouse.

Vanuit daar wandel je zo door naar Stichting Trammeland. De trammetjes die nooit meer zullen rijden en waar kunstenaars de dienst uit maken met hun ‘houtje touwtje stage’
Naast ‘houtje touwtje’ is er een serieuze internationale techno line-up van NDSM VRIJHAVEN 2015: VOLTT x LOCKDOWN . Hiervoor moet apart een kaartje worden aangeschaft.

Er is een drijvend feest gaande op het water bij Undercurrent. Wat dat wordt moet zich nog uitwijzen.

Ook is er een speciaal Noord Podium met artiesten uit Amsterdam-Noord. Hiernaast mag je los op disco & rolschaatsen met Skate Fever NL in samenwerking met Rollerskate Dance – Sterre Producties .

RESERVEREN KINDERVRIJMARKT
Kraampjes voor de kindervrijmarkt kan je reserveren via info@ij-hallen.nl.


Ticketprijs: € gratis
Minimale leeftijd:
Website: www.ndsmvrijhaven.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *