Koningsdag Tilburg

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 27/04/2019
Hele dag

Locatie
Tilburg Centrum

Categorieën


Koningsdag Tilburg 2019.
Ieder jaar op 27 april is het Koningsdag, we vieren dan de verjaardag van koning Willem-Alexander. In 2019 wordt Koning Willem-Alexander 52. Heel Nederland kleurt die dag oranje en viert feest.

In Noord-Brabant worden tijdens Koningsdag allerlei evenementen georganiseerd. Van vrijmarkten en kinderoptochten tot grote muziekfestivals met top DJ’s. Het feest begint zelfs al op de dag voor Koningsdag met Koningsnacht. Steden als Eindhoven, Tilburg, Breda en ‘s-Hertogenbosch pakken flink uit. Eindhoven behoort zelfs tot een van de grootste Koningsdagsteden van Nederland. Koningsdag 2019 valt op zaterdag 27 april. Dat is voor veel mensen midden in de Meivakantie.

Wat is er toen op Koningsdag 2019 in Tilburg?
Ook dit jaar wordt er namelijk gigantisch veel georganiseerd tijdens koningsnacht en Koningsdag. Voor jong en oud is er van alles te doen in de stad. In dit artikel lees je alles wat je moet weten. Voordat je verder leest: check vooral eventjes hoe je de binnenstad kunt bereiken per fiets, auto, bus en trein.


Hieronder komt z.s.m. een lijst met alle interessante feesten, festivals en vrijmarkten die je kunt bezoeken tijdens koningsdag 2019 in Tilburg.


Ticketprijs: €
Minimale leeftijd:
Website: http://www.koningsdagkorvel.nl/