Koningsdag Haarlem

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 27/04/2019
Hele dag

Locatie
Centrum

Categorieën


Koningsdag Haarlem 2019

Koningsdag in Haarlem is feest voor jong en oud! In Haarlem willen we graag de diversiteit aan activiteiten en feestelijkheden laten zien. Op deze website vind je alle informatie over Koningsdag in Haarlem. Waar is er vrijmarkt? Waar zijn de optredens? Waar de leukste feestjes? Bekijk het volledige programma binnenkort hieronder!

K-Day Kenuapark
Het leukste en veelzijdigste koningsfeest van Haarlem (en omstreken). Vrijmarkt, Live muziek on stage, verse koele frankjes én foodtrucks!

Programma
Koningsdag 2019= K-Day Kenaupark (editie 7 alweer)
Het belooft weer een geweldig feest te worden. Iedereen is al spulletjes aan het verzamelen om te verkopen, dansschoenen uit het vet aan het halen, oefenen op zijn/haar instrument; en wij zijn natuurlijk volop in de voorbereiding om alles zo lekker mogelijk te laten verlopen!

Je hoeft je geen moment te vervelen op K-Day. We hebben een heerlijk live programma op het grote podium. Met o.a. de finalisten van Haarlem Interscholair Toernooi en als uitsmijter de Haarlemse band Uncle Sue.

Vrijmarkt
Kday Kenaupark is de allerbeste plek om je spulletjes te (ver)kopen. Je moet er natuurlijk wel op tijd bij zijn om een mooi plekje te veroveren. Een plek in het gras is gratis; eigen kleedje mee en gaan!

Route
Het Kenaupark ligt op 5 minuten lopen van het station NS en parkeergarage Beijneshal, aan het einde van de Parklaan.


Hieronder komt z.s.m. een lijst met alle interessante feesten, festivals en vrijmarkten die je kunt bezoeken tijdens koningsdag 2019 in Haarlem.


Ticketprijs: €
Minimale leeftijd:
Website:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *