Koningsdag Gouda

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 27/04/2019
Hele dag

Locatie
Gouda Centrum

Categorieën


Koningsdag en nacht Gouda 2019

De Oranjeboulevard is een jaarlijks terugkerend evenement op 27 april tijdens Koningsdag. De opzet bestaat uit de inmiddels bekende kindervrijmarkt, hier is voor iedereen wat leuks op de kop te tikken voor weinig geld. Naast de (kinder)vrijmarkt worden er diverse kleine optredens en activiteiten georganiseerd.

Oranjeboulevard Gouda
Tijdens de Oranjeboulevard mogen kinderen tot 12 jaar vanuit heel Gouda hun 2e hands spulletjes verkopen. Dit betekent dat ze zelf een plekje mogen opzoeken, op de middenberm of op plekken waar GEEN vergunning van een bewoner hangt. Zij moeten hier ook de hele dag aanwezig zijn (m.u.v. een plaspauze of hun verdiende centjes uitgeef pauze).

De organisatie van de Oranjeboulevard is in handen van Buurthuis De Speelwinkel en Ruissen Event Support. Aangezien het elk jaar steeds moeilijker is om de Oranjeboulevard te organiseren met de beperkte (financiële) middelen, is alle hulp van vrijwilligers meer dan welkom. Er zijn op dit moment meerdere functies beschikbaar voor vrijwilligers, er zijn mensen nodig voor opbouw, afbouw, toezicht, EHBO, techniek e.d. Zou je willen meehelpen met de Oranjeboulevard? Meld je dan aan bij de link “aanmelden”.

Meer informatie: http://www.oranjeboulevard.nl/


Hieronder komt z.s.m. een lijst met alle interessante feesten, festivals en vrijmarkten die je kunt bezoeken tijdens koningsdag 2019 in Gouda.


Ticketprijs: € 12,50
Minimale leeftijd:
Website: http://www.oranjenacht.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *