Koningsdag Delft

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 27/04/2019
Hele dag

Locatie
Delft, de Markt is gratis!

Categorieën


Koningsdag en Nacht Delft 2019

Koningsdag 2019 staat al weer bijna voor de deur. Natuurlijk is er ook dit jaar weer van alles te beleven in Delft! Ondanks dat het nog 3 maanden duurt voordat het feest losbarst, willen we je alvast lekker maken met alles dat ons te wachten staat tijdens het Oranjefeest van het jaar.

27 april 2019 gaan we weer los met blokfluiten, oranje tompouces, vlaggetjes en koekhappen in Delft. We vieren immers Koningsdag en dat doen we hier nou eenmaal lekker groot en uitgebreid.

Oranjekoorts
Op vrijdagavond 26 april beginnen we het feestje natuurlijk op Oranjekoorts. Dit fijne festival op de Markt bestaan dit jaar vijf jaar, dus verwacht een extra leuke jubileumeditie! Voor Oranjekoorts heb je kaartjes nodig, deze gaan later in de verkoop.

Koningsdag
Op Koningsdag 2019 is er zoals ieder jaar weer van alles te doen. Op de Markt, de Beestenmarkt, de Wijnhaven en op andere plekken staan er weer een boel bandjes geprogrammeerd. Welke dat precies zijn, wordt nog bekend.

Koningsdag kleedjesmarkt
Het is een van de belangrijkste onderdelen van Koningsdag in Delft: de rommelmarkt. Kleedjes vol speelgoed, meubels, kleding en nog veel meer spullen liggen te wachten op een nieuwe eigenaar. Wil jij zelf volop in de verkoop-modus? Dan moet je vroeg een plekje uitzoeken in één van de straten waar het mag. We vertellen je welke straten dat precies zijn, zodra er meer bekend is.

Is verkopen vanaf een kraampje meer jouw ding? Dan kan je er eentje huren via de Marktmeesters. Dat kan binnenkort.

Koningsdag kermis
Het is nog niet bekend of de Koningskermis dit jaar op de Paardenmarkt staat tijdens Koningsdag 2019. (We gokken van wel, hoor!)


Koningsdag in Delft 2019
Hier komt z.s.m. een lijst met alle interessante feesten, festivals en vrijmarkten die je kunt bezoeken tijdens koningsdag 2019 in Delft.


Ticketprijs: € gratis
Minimale leeftijd: geen
Website: www.bureaubinnenstaddelft.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *