Koningsdag Almere

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 27/04/2019
Hele dag

Locatie
Almere Centrum

Categorieën


Koningsdag en Koningsnacht Almere 2019

Nog geen idee wat je gaat doen met Koningsdag? Almere heeft genoeg te bieden. Struin langs één van de vrijmarkten, vier een feestje op de Grote Markt of verkoop je eigen spullen in één van de stadsdelen. Samen met de kids of met vrienden en familie, er is voor ieder wat wils. Bekijk nu wat er allemaal te doen is!

Koningsdag Almere
Zowel in Almere Centrum als Almere Poort, Buiten en Haven zijn er diverse activiteiten te doen. Natuurlijk vrijmarkten, maar ook optredens en andere leuke activiteiten voor jong en oud. Op de pagina’s van de stadsdelen lees je wat er allemaal te beleven is tijdens Koningsdag Almere.

Koningsnacht Almere
Elk jaar is er tijdens Koningsnacht een uitgebreid programma vol met artiesten en DJ’s. Voor een gezellige feestavond kom je naar de Grote Markt, waar een groot podium klaarstaat. Naast het feestelijke programma kun je ook de vrijmarkt bezoeken. Heb je zelf spullen om te verkopen? Verover dan een plekje in Almere Centrum. Koningsnacht beleef je in Almere!

Hieronder komt z.s.m. een lijst met alle interessante feesten, festivals en vrijmarkten die je kunt bezoeken tijdens koningsdag 2019 in Almere.


Ticketprijs: € gratis
Minimale leeftijd:
Website: www.koningsdaginalmere.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *