Kingsland Festival 2017 Den Bosch

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 27/04/2017
12:00 - 20:00

Locatie
Brabant Hallen

Categorieën


Tijdens Koningsdag 2017 gaat de organisatie van Kingsland Festival op maar liefst vijf locaties tegelijkertijd feestvieren, te weten: Amsterdam, Den Bosch, Groningen, Maastricht en Twente. Dit ter ere van het vijfjarig bestaan van het festival. Met vijf locaties, 150.000 verwachte bezoekers, ruim 500.000 vierkante meter en zo’n 150 dj’s en artiesten is Kingsland het grootste eendaagse dancefestival van Nederland.

In 2013 kleurde Kingsland Festival de RAI Amsterdam voor het eerst oranje en snel volgden Den Bosch en Groningen. Na het succes in 2016 vraagt een vijfjarig jubileum om een grootse viering. Woensdag 27 april 2017 worden twee nieuwe locaties (Maastricht en Twente) toegevoegd. Met deze uitbreiding is Kingsland Festival met vijf locaties het grootste eendaagse dancefestival van Nederland. Bezoekers kunnen terecht voor uiteenlopende muziekstijlen, variërend per stad van deephouse, EDM en eclectic tot hardstyle, van de grootste artiesten van het moment op verschillende podia.

Kingsland Festival is ontstaan nadat in 2012 de regelgeving omtrent gratis festivals in de Amsterdamse binnenstad werd aangepast; gratis evenementen werden niet meer toegestaan. “De aangepaste regelgeving dwong ons destijds om met een betaalbaar alternatief te komen, zonder de kwaliteit van een onvergetelijke Koningsdag uit het oog te verliezen. Door het uitbreiden van het aantal steden proberen we heel Nederland te bedienen.” aldus Mitchel Bovenlander, initiatiefnemer Kingsland Festival.

LINE UP
MAINSTAGE

Tiësto
(In alphabetical order)
Bassjackers
Dash Berlin
Fedde Le Grand
Firebeatz
Headhunterz
Julian Jordan
Nervo
Sunnery James & Ryan Marciano
Ummet Ozcan

Support: Ortzy

TIKTAK
(In alphabetical order)

Biggi
Boehmer
Dirtcaps
Dyna
The Flexican & Sef
GirlsLoveDJs
Irwan
Jonna Fraser (LIVE)
Kraantje Pappie (Live)
La Fuente
Lil Kleine & Ronnie Flex (LIVE)
Propane
Russo
Sevn Alias (LIVE)

De kaartverkoop voor Kingsland Festival start voor alle steden op 9 februari om 12:00 uur.


Ticketprijs: €
Minimale leeftijd:
Website:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *