Kingsland Festival 2017 Amsterdam

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Data - 27/04/2017
12:00 - 20:00

Locatie
Rai

Categorieën


Tijdens Koningsdag 2017 gaat de organisatie van Kingsland Festival op maar liefst vijf locaties tegelijkertijd feestvieren, te weten: Amsterdam, Den Bosch, Groningen, Maastricht en Twente. Dit ter ere van het vijfjarig bestaan van het festival. Met vijf locaties, 150.000 verwachte bezoekers, ruim 500.000 vierkante meter en zo’n 150 dj’s en artiesten is Kingsland het grootste eendaagse dancefestival van Nederland.

In 2013 kleurde Kingsland Festival de RAI Amsterdam voor het eerst oranje en snel volgden Den Bosch en Groningen. Na het succes in 2016 vraagt een vijfjarig jubileum om een grootse viering. Woensdag 27 april 2017 worden twee nieuwe locaties (Maastricht en Twente) toegevoegd. Met deze uitbreiding is Kingsland Festival met vijf locaties het grootste eendaagse dancefestival van Nederland. Bezoekers kunnen terecht voor uiteenlopende muziekstijlen, variërend per stad van deephouse, EDM en eclectic tot hardstyle, van de grootste artiesten van het moment op verschillende podia.

Kingsland Festival is ontstaan nadat in 2012 de regelgeving omtrent gratis festivals in de Amsterdamse binnenstad werd aangepast; gratis evenementen werden niet meer toegestaan. “De aangepaste regelgeving dwong ons destijds om met een betaalbaar alternatief te komen, zonder de kwaliteit van een onvergetelijke Koningsdag uit het oog te verliezen. Door het uitbreiden van het aantal steden proberen we heel Nederland te bedienen.” aldus Mitchel Bovenlander, initiatiefnemer Kingsland Festival.

LINEUP
MAINSTAGE

Tiësto
Martin Garrix
(In alphabetical order)
Blasterjaxx
Don Diablo
Nervo
Sem Vox
Third Party
W&W

KINGSSTAGE DEEP
(In alphabetical order)

Chocolate Puma
Curbi
Ferreck Dawn
Lucas & Steve
Moksi
Mr Belt & Wezol
Sam Feldt

TIKTAK
(In alphabetical order)

Bizzey
Dirtcaps
Dyna
The Flexican
GirlsLoveDJs
Jonna Fraser (LIVE)
Lil Kleine (LIVE)
The Partysquad
Russo
Sevn Alias (LIVE)

KINGSSTAGE HARD
(In alphabetical order)

Atmozfears
Brennan Heart
Code Black
Coone
Frequencerz
Luna
Psyko Punkz
Wildstylez

De kaartverkoop voor Kingsland Festival start voor alle steden op 9 februari om 12:00 uur.


Ticketprijs: €
Minimale leeftijd: 18+
Website:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *