Koningsnacht Arnhem

Dat wordt weer weer één groot feest in Arnhem, met natuurlijk weer de meeste feesten, de grootste artiesten en de gezelligste vrijmarkt. Voor jong en oud is er wel ergens wat te beleven in Arnhem tijdens Koningsnacht.

Alles over Koningsnacht in Arnhem
Natuurlijk vind jij alles wat je moet weten voor Koningsnacht in Arnhem terug op deze site. Zo vind je hier hét overzicht van de grote en kleine feesten en afterparty’s tijdens Koningsnacht. Koningsnacht Arnhem kan simpelweg niet mislukken!

Voor een compleet overzicht van feesten, festivals, & activiteiten in Arnhem ga je naar onze evenementenpagina.

Verder vind je op deze site ook alle informatie over de koningsnacht evenementen, de vrijmarkt, het vervoer van en naar Arnhem tijdens Koningsnacht of overnachten in een hotel in Arnhem en nog veel meer informatie wat je Koningsnacht tot een succes zal maken. Kortom, alles wat je moet weten voor een geslaagde Koningsnacht in Arnhem vindt je op www.koningsdag27april.info !

Overnachten in Arnhem
Wat is er prettiger dan voordat de Oranjegekte écht begint, heerlijk in een comfortabel hotelbed te slapen? Zoek je nog een plek om te blijven slapen in één van de vele hotels in Arnhem na een fantastische Koningsnacht? Bekijk dan hier één van de aanbiedingen. Vul de stad en datum in waarop je wil checken of er nog een hotelkamer beschikbaar is en zie direct alle aanbiedingen van goedkope hotels in de buurt. Indien je juist wat meer luxe en comfort wil kan dat natuurlijk ook, deze zijn ook in het hotel overzicht te vinden.


KingSize Arnhem Festival
KingSize Arnhem Festival is een van de meest indrukwekkende Koningsdag
festivals, met een arsenaal aan toffe artiesten en een lichtshow waar je u tegen zegt!

Tijdens Koningsnacht en Koningsdag is Arnhem een dikke oranje stip op de kaart. Een hoogtepunt is het KingSize Arnhem Festival op de Markt. Daar trappen we op Koningsavond af met een grootse line-up vol internationaal bekende artiesten, die samen voor een onvergetelijk feest zorgen. De muziek? House, urban en live acts zijn de trefwoorden. Zo komen we Koningsnacht wel door. Aan het einde van de avond ben je natuurlijk nog niet uitgefeest. Daarom zijn er tijdens Koningsnacht én na Koningsdag verschillende afterparty’s op de Korenmarkt. Elk met een geheel eigen publiek en muziek.

Bekijk hier de aftermovie van 2018