Vlaggenjurkje – Flagdress

Vlaggenjurkje – Flagdress. Dit is het vervolg op dé hit van 2014/2015… Een stijlvol, feestelijk jurkje in de Nationale driekleur. Prachtig om te dragen tijdens Koningsdag, maar ook naar andere nationale evenementen zoals de Wereld Kampioenschappen schaatsen, hockey en voetbal van dit jaar en perfect te combineren met oranje accessoires. Het is geen ordinair rood-wit-blauw flodderjurkje, maar een jurkje van goede kwaliteit. Eentje voor langer in de kast.

vlaggenjurkje-flagdressWat ook heel leuk is, is het verhaal achter dit jurkje. Het vlaggenjurkje wordt niet op de markt gebracht door een bekend merk. Hanna Kriens en Saryne Buis, twee dames van 29 jaar, studeerden beiden psychologie en hebben een leuke baan binnen HR. Toen Hanna voor haar werk werd uitgezonden naar China en Saryne haar kwam opzoeken, ontdekten ze de bijzondere kracht van de nationale vlag. Ter gelegenheid van Koninginnedag kregen ze een uitnodiging voor een ‘black tie’-borrel op de Nederlandse ambassade.  Ze gaven een Chinese kleermaker opdracht om een alternatief cocktailjurkje te laten maken en daarmee oogstte we veel succes op het ambassadefeest. Terug in Nederland ontstond het idee om het jurkje verder uit te werken en het product op de markt te brengen; stijlvolle en kwalitatief goede jurkjes met een mooie pasvorm voor de vrouw die graag kwaliteit draagt en ervan houdt er mooi uit te zien.

Speciale winaktie
De jurk is te bestellen via www.vlaggenjurkje.nl en zijn in de maten S t/m XL verkrijgbaar en kost 29,95 euro NU speciaal voor bezoekers van deze website “NU GRATIS TE WINNEN; het stijlvolle vlaggenjurkje van Flagsible! Ideaal voor Koningsdag. Vertel ons welke hals (rond of ‘v’) jij het mooiste vindt en waarom en wie weet win jij hem en steel je de show op 27 april. De actie loopt tot 22 april en de winnaar wordt op onze Facebook pagina bekend gemaakt”.

Voor Hanna en Saryne heeft het ondernemerschap altijd aangetrokken. Wat komt er allemaal bij kijken om iets te ontwikkelen van niets naar iets; van idee tot productie en verkoop door middel van je eigen ideeën, inzet en geld? En hoe voelt dat wanneer je geen lijnmanager hebt, maar totaal eigen verantwoordelijkheid draagt? Ze besloten daarom om het produceren van deze prachtige vlaggenjurkjes naast hun werk te doen, als een soort learning by doing-leertraject.

Vlaggenjurkje Bestel nu BannerDe ontwikkelingen zijn te volgen via Social Media; op Facebook  en Twitter (@FlagDresses) en de fans hebben rechtstreeks invloed uitgeoefend op het definitieve ontwerp. Naar aanleiding van opmerkingen van de volgers zijn de dames bijvoorbeeld afgestapt van het oorspronkelijke idee één model te produceren. Het worden er nu drie, elk met een andere hals en naam: de boot hals (model Saryne), V-hals (model Hanna) en ronde hals (model Maria). Inmiddels is het vlaggenjurkje ontworpen, zijn de doorpas sessies geweest, hebben ze een geweldige fotoshoot gehad, is de eigen gebouwde webshop klaar en het logistieke centrum ingericht. Nog een bijzonder punt is dat de dames een samenwerking hebben opgezet met Pantar, een werkplaats voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waar de vlaggenjurkjes worden verpakt en verzonden. Zo is hun succes ook die van anderen. Mooi toch?

vlaggenjurkjes-flagdressesDe stijlvolle vlaggenjurk is een nauwsluitende mouwloze jurk met coupenaden, hogere tailleband en een iets wijder vallende kokerrok. Het is gemaakt van viscose en elastan en valt fraai om het lichaam. Bijzonder modieus en flatterend voor je figuur, ook voor een maatje meer.  De jurk is te bestellen via www.vlaggenjurkje.nl en zijn in de maten S t/m XL verkrijgbaar en kost 29,95 euro met gratis verzending.

Met recht kan worden gesproken over een stijlvol ontwerp, met een bijzonder verhaal. En wacht niet te lang, want er worden er maar een beperkt aantal geproduceerd.