Eindhoven is King

De afgelopen jaren was ‘Oranje de gekste’ nog de slogan van Eindhoven rondom Koninginnedag, maar volgens stadsmarketingorganisatie Eindhoven 365 was het tijd voor vernieuwing.

eindhoven-is-king-tijdens-koningsdagDe marketingorganisatie bedacht samen met het ontwerpbureau ‘Scherpontwerp’ de nieuwe slogan voor Koningsdag ‘Eindhoven = King’  en de organisatie hoopt dat de komende jaren Eindhoven = King door alle organisatoren van evenementen tijdens het Oranjefeest geadopteerd worden. Het idee is dus eigenlijk wel logisch en consistent! De toevoeging ‘= KING’ kan door alle lokale organisatoren als basis dienen en daar zijn of haar eigen draai aan geven. Stratum = King, De Markt = King of Stationsplein = King, om maar een paar voorbeelden te noemen.

In een reactie op het ‘ED’ zegt merkendeskundige Rik Riezebos dat hij enthousiast is en het hem doet denken aan de Dolle Dwaze dagen van de Bijenkorf. “Ze willen niet geassocieerd worden met ‘goedkoop’ maar willen ook wel eens een goede uitverkoop houden. De DDD van de Bijenkorf is een merk op zichzelf geworden en dat is wat ‘Eindhoven = King’ ook zal moeten gaan worden.”

Eindhoven behoort tot de top 3 steden waar je Koningsnacht en tot de top 3 steden Koningsdag kan vieren! Bekijk hier de activiteiten en het programma van Koningsdag in Eindhoven