SLAM! Koningsdag 2015

SLAM! Koningsdag 2015. SLAM!Koningsdag gaat net als vorig jaar weer los op P8 van het AFAS Stadion in Alkmaar. De kaartverkoop start vrijdag 13 maart vanaf 17:00 uur.

SLAM!Koningsdag 2015 is UITVERKOCHT
Alle 25.000 kaarten voor het grote Oranje dancefestival SLAM!Koningsdag op 27 april in Alkmaar zijn verkocht.

SLAM!Koningsdag 2015
SLAM!Koningsdag-2015Datum: Maandag 27 april 2015
Locatie: P8 van het AFAS Stadion in Alkmaar
Tijd: 12:00 – 21:00 uur
Leeftijd: 16 +
Start kaartverkoop: 13 maart vanaf 17:00 uur
Prijs: 10,- (excl. servicekosten)

Bereikbaarheid tips
Het station in Alkmaar wordt momenteel verbouwd, daardoor verwacht de NS extra drukte, wat voor vertragingen in en rondom het station kan zorgen. SLAM!FM wijst haar bezoekers er daarom op dat het AFAS Stadion onder meer erg goed bereikbaar is per fiets. Fietsen kunnen worden gestald in de fietsenstalling van SLAM!FM. Vanaf het station in Alkmaar rijden vanaf 10.30 uur speciale pendelbussen naar het SLAM!Koningsdag terrein.

Line-up
De eerste namen van de line-up van SLAM!Koningsdag 2015 zijn inmiddels bekend gemaakt: Fedde Le Grand, Blasterjaxx, Julian Jordan, Franky Rizardo en Kraantje Pappie. Zojuist is bekend gemaakt dat ook Sander van Doorn, W&W, FeestdjRuud, The Partysquad, Firebeatz zullen optreden. Ook Wildstylez, Ronnie Flex zijn erbij. En ja hoor we kunnen ook Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano, Robin Schulz Bassjackers toevoegen aan de line-up! Binnenkort worden meer namen van de line-up naar buiten gebracht.

Volg ons op Koningsdag Facebook en / of  Koningsdag Twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over SLAM! Koningsdag 2015 zoals line-up etc.

SLAM!-Koningsdag-2015De kaarten zijn verkrijgbaar via de website van SLAM!FM en de Primera verkooppunten. Kaarten zijn te koop voor slechts 10 euro exclusief servicekosten. De reacties op twitter zijn iig enorm goed, check ze maar eens #SLAMKONINGSDAG en ook op de livewall van SLAMFM! kun je alle reacties, foto’s en filmpjes terugkkijken van SLAM! Koningsdag 2014. (Foto: SLAMFM!)

Volg ons ook op Koningsdag Facebook en / of  Koningsdag Twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over SLAM! Koningsdag 2015

De organisatie van Koningsdag 2014 in Alkmaar was een geoliede machine. Dit valt o.a. af te lezen uit de evaluaties die politie, gemeente en Slam! FM hebben gemaakt. Weinig trammelant in het centrum door een goede spreiding van evenementen over 6 verschillende locaties.

Tevreden over Koningsdag 2014
Buiten de stad beleefden 25.000 feestgangers een bijna vlekkeloze tweede editie van het Slam! FM Koningsdag event.  Op het Slam-evenement bij het AZ-stadion waren wel wat schoonheidsfoutjes. Zo kregen bezoekers onder de achttien een rood polsbandje, maar blijk maar hadden sommigen een witte binnenkant, waardoor ze omgedraaid konden worden. “Polsbandje moeten volledig rood zijn, geen witte binnenkant”, luidt een van de aanbevelingen dan ook.
Ander voornemen: de beveiliging, die op de heenreis vanaf het station meereist met de pendelbussen naar het festivalterrein, zal volgend jaar óók mee moeten op de terugweg. Om vernielingen in de bussen te voorkomen.  Kortom: Slam! FM komt in 2015 terug.

LIVE UPDATE
11-01 Zodra er meer bekend is over SLAM!Koningsdag 2015 zal dit elke dag als ververst nieuws hieronder op deze pagina zichtbaar worden. Bijvoorbeeld nieuws over de line-up of wanneer de ticketverkoop start of hoe je kans maakt op gratis kaarten voor SLAM FM Koningsdag.

26-02 SLAM!Koningsdag gaat net als vorig jaar weer los op P8 van het AFAS Stadion in Alkmaar. De kaartverkoop start vrijdag 13 maart.

20-03 Ook Sander van Doorn, W&W, FeestdjRuud, The Partysquad, Firebeatz zijn aan de line-up toegevoegd

01-04 Ook Martin Garrix, Sunnert James & Ryan Marciano en Robin Schulz zijn aan de line-up toegevoegd. Let op 75% van alle beschikbare kaarten zijn reeds verkocht.

18-04 Alle 25.000 kaarten voor SLAM!Koningsdag 2015 zijn verkocht.

Volg ons op Koningsdag Facebook en / of Koningsdag Twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over SLAM!Koningsdag 2015. Of lees op deze pagina alle reeds eerder gepubliceerde nieuwsberichten over SLAM!Koningsdag.

Tickets
Tickets voor SLAM!Koningsdag kosten € 7,50 exclusief servicekosten. Pas op voor valse kaarten. Schaf je tickets altijd aan via de officiële verkoopkanalen. Kaarten voor SLAM!Koningsdag zijn te koop via de officiële verkoopkanalen slamfm.nl/Koningsdag &
Primera.

Leeftijd
16+ is dit jaar de leeftijdsgrens

Openingstijden
SLAM!Koningsdag terrein open: 10:30 uur
Start SLAM!Koningsdag programma: 12.00 uur
Einde SLAM!Koningsdag programma: 22.00 uur
Let op: Als je het evenemententerrein verlaat, krijg je niet opnieuw toegang tot het SLAM!Koningsdag terrein.

In plaats van SLAM!Koningsdag naar een ander vet Koningsdagfeest? Klik hier voor een overzicht met de beste Koningsdag feesten van Nederland in bijvoorbeeld Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven…