Sonic Boom

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 26/04/2014 - 27/04/2014
23:00 - 04:00

Locatie
Hedon

Categorieën


Het dubstep- en bass evenement Sonic Boom bekend van de Melkweg in Amsterdam, strijkt op zaterdag 26 april 2014 neer in het onlangs compleet verbouwde en vernieuwde Hedon in Zwolle. 26 april is niet zomaar een datum, dit is tevens de allereerste Koningsdag. De organisatie achter Sonic Boom zal daarom extra uitpakken met een line up van koninklijk niveau. Met 2 headliners uit de UK en de beste dj’s van eigen bodem belooft deze avond een avond te worden om niet snel te vergeten.

JAKES (H.E.N.C.H.) Bristol
Hoewel Jakes is begonnen als MC in de drum & bass, staat hij momenteel vooral bekend om zijn herkenbare producties en ijzersterke dj sets. Hij is tevens labelbaas van zijn eigen H.E.N.C.H. Recordings en zal hij op 26 April zijn uiterste best doen om Willem Alexander van de troon te stoten.

KROMESTAR (Nebula / Deep Medi) Londen
Kromestar draait al vanaf dag één mee binnen de dubstep scene en is met meer dan 100 releases onder zijn eigen naam en verschillende aliassen al die tijd een relevante naam gebleven, zonder ook maar 1 moment op kwaliteit in te leveren. Op dit moment wacht iedereen tot zijn dansvloer sloper ‘Mere Sher’ eindelijk gereleased wordt, wat nu niet lang meer zal duren. Verwacht een set met veel exclusief en nog niet uitgebracht materiaal, waarbij stilstaan geen optie is.

NICON (Subway)
Nicon is de baas van het befaamde Subway label uit Rotterdam. Zijn eigen Subway avonden in de Maassilo brengen inmiddels makkelijk 2000 man op de been en mogen daarom gerust tot de populairste dubstep avonden in Nederland gerekend worden. Zijn sets gaan van dubstep tot drum & bass, zijn altijd strak gemixt, vol energie en met platen die nog niet iedereen heeft.

JLSXND7RS (Gangoon Dubz)
JLSXND7RS is 1 van de weinige dj/producers die op dit moment aan het doorbreken is in de UK. Zijn eigen producties komen al voorbij op Rinse.fm en worden gedraaid door alle grote grime dj’s uit London. Hij is tevens lid van het Gangoon Dubz collectief, waaruit ook Hizzleguy en Dismantle deel maken. JLSXND7RS is een echte purist en zijn djsets bestaan voor 95% uit unreleased materiaal.

BRUTUZZ (Sonic Boom)
De organisator achter Sonic Boom en inmiddels geen onbekende meer in het Nederlandse nachtleven. Heeft op alle grote festivals gestaan en weet altijd te verrassen met zijn sets vol klassieke dubstep en grime.


Ticketprijs: € 10,00
Minimale leeftijd: 16
Website: http://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/2277/sonic-boom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *