Koningsfestival

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 27/04/2015
10:00 - 20:00

Locatie
Beilen

Categorieën


Het festival van nu! Met de gemoedelijkheid van vroeger!

Stichting Festival Beilen is alweer geruime tijd bezig met de organisatie van de 5e Koningsfestival, deze wordt traditioneel gehouden op de Koningsdag. Dit jaar is Koningsdag op maandag 27 april en zal de gehele dag in Beilen weer in het teken staan van o.a.: grasbaanrace’s, oldtimers, kinderattracties, koningsbraderie en live muziek, dit alles onder het mom van ” Het feest van nu, met de gemoedlijkheid van vroeger “.

Net als de afgelopen jaar is het Koningsfestival gratis toegankelijk voor al haar publiek en zijn de attracties ook geheel vrij van entree.

Dit alles is natuurlijk alleen mogelijk dankzij onze sponsoren, neem dus gerust een kijkje op de sponsorpagina om te zien wie het Koningsfestival een warm hart toe draagt en wie het mogelijk maken dat wij u dit feest voor de vijfde keer voor u mogen organiseren.

In de afgelopen 4 jaar hebben wij het bezoekersaantal telkens zien groeien en dat doet ons, als organisatie, veel goeds. Vooral ook de positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen geeft ons voldoende energie om er het komende jaar weer een mooier en groter feest van te maken voor het hele gezin.

De Classic 50cc grasbaanteam zal voor ons wederom een leuke grasbaan wedstrijd organiseren met verschillende klasse’s, de inschrijving van de grasbaanrace op 27 april zal vanaf 15 februari online komen, u kunt dan via deze site weer inschrijven. Houdt u er wel rekening mee dat vol ook echt vol is, dus weer erop tijd bij met inschrijven.

Om alvast een tipje van de sluier (programma) op te lichten kunnen wij u vertellen dat wij de 4 x4 Midden Drenthe weer bereid hebben gevonden, na het succes van vorig jaar, om weer een schitterend en uitdagend parcour uit te zetten waar u als bezoeker weer gratis kunt mee toeren over het parcour. De oldtimers zullen smorgens wederom een mooie rondrit maken door de omgeving van het mooie Beilen, na terugkomst zullen zij hun oldtimers opstellen om door het publiek te kunnen worden aanschouwd. Tevens zullen er voor de kinderen weer de benodigde spannende attracties aanwezig zijn, dit jaar staat er een heuse bungeejumptrampoline een ouderwetse draaimolen en natuurlijk de welkbekende luchtkussens en diverse andere activiteiten. Voor de “grote” mannen en vrouwen is er dit jaar weer een leuke uitdaging om bij de wheely simulator hun kunsten te laten zien, wie trekt zo’n dikke motor even op zijn achterwiel. Kortom er zijn weer vele leuke activiteiten gepland voor het vijde Koningsfestival.

Als klap op de vuurpijl van het lustrum komt de band Mooiwark naar de feesttent

Indien u meer wilt weten kunt altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet en tot ziens op het Koningsfestival in Beilen,

Stichting Festival Beilen


Ticketprijs: € Gratis entree
Minimale leeftijd:
Website: www.festivalbeilen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *