Koningsdag Den Bosch

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 26/04/2016 - 27/04/2016
Hele dag

Locatie
Centrum Den Bosch

Categorieën


Op 26 en 27 april staat het Koningsnacht en Koningsdag ’s-Hertogenbosch programma weer bol van de vele activiteiten, optredens en natuurlijk de vrijmarkt voor de kinderen. Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan het programma. Maar de “Stichting Koningsdag ’s-Hertogenbosch” licht met het thema “Let’s swing with the King!” al duidelijk een tipje van de sluier op. De binnenstad zal vooral swingen op klanken van vele muzieksoorten.

Parade
Ook in 2016 is de Parade het swingende middelpunt van de vele activiteiten in de binnenstad. Het grote podium zal op 26 april en 27 april gevuld zijn met een programma waarin jong en oud zich zullen herkennen. Met voor elk wat wils en met nationale en internationale acts.

Zo zal het podium op de Parade worden betreden door:

Markt
Tijdens Koningsdag vindt op de Markt de “Jaarmarkt” plaats. Ook hier worden diverse activiteiten, oa. voor kinderen, georganiseerd. Op de Markt zullen diverse orkesten en bands het podium betreden. Check onze website, want wie weet kunnen we binnenkort de comeback van een legendarische band melden.

Podia Binnenstad
Ook dit jaar staan er weer diverse podia in de binnenstad. Op het Minderbroedersplein, in de Uilenburg, Karrenstraat en op het Kerkplein zal swingende muziek klinken met een brede programmering.

Traditiegetrouw opent Trane met Tuite Koningsnacht op het Kerkplein, en vinden we Dorpstraat ons Dorp op het Minderbroedersplein De Karrenstraat zal gevuld zijn met beats van DJ’s als Tomcio, Ramo en Sebasco.

Kinder Vrijmarkt
De Kindervrijmarkt blijft definitief in de binnenstad. Overal in de Verwerstraat, Hinthamerpromenade, Marktstraat, Burgemeester Loeffplein als ook rond de Arena mogen kinderen hun tweedehands spullen verkopen.

Kerkplein
Op Koningsdag is er ’s middags weer de Talent Stage onder de noemer “Bosch Talent”. Regionaal beginnend talent krijgt de kans om hier zijn of haar kunsten te tonen.

Vanaf het begin van de avond is het Kerkplein het domein van salsa liefhebbers en wordt het tot laat swingen geblazen op Zuid-Amerikaanse muziekklanken.


Ticketprijs: €
Minimale leeftijd:
Website: www.koningsdagshertogenbosch2014.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *