Koningsdag Eindhoven

Koningsdag Eindhoven. Op 27 april 2018 staat de Eindhovense Koningsdag in het teken van ‘Eindhoven = King’. Als het om programmering gaat, is Eindhoven een koning onder de Koningsdagen. In de gehele stad is het feest en alles en iedereen is in oranje gehuld.

Er is voor ieder wat wils verdeeld in de thema’s Dance, Music en Family: gezellige rommelmarkten in parken en op pleinen, podia met bekende artiesten en lokale helden, optredens van verenigingsleven en knallende feesten met DJ’s op sfeervolle binnen- en buitenlocaties. Op de plattegrond in het programma kun je een keuze maken uit de thema’s en in één oogopslag zien waar je moet zijn. En met het free WiFi netwerk in de binnenstad kun je ook ter plekke je route uitstippelen.

Alles over Koningsdag in Eindhoven
koningsdag-eindhovenNatuurlijk vind jij alles wat je moet weten voor Koningsdag in Eindhoven terug op deze site.  Waaronder hét overzicht van de grote en kleine feesten en afterpartys tijdens Koningsdag. Koningsdag Eindhoven kan simpelweg niet mislukken!

Verder vind je op deze site ook alle informatie over de koningsdag evenementen, de vrijmarkt, het vervoer van en naar Eindhoven tijdens Koningsdag en nog veel meer informatie wat je Koningsdag tot een succes zal maken. Kortom, alles wat je moet weten voor een geslaagde Koningsdag in Eindhoven vindt je op www.koningsdag27april.info !

Verschillende podia in Eindhoven
Met Koningsdag zit je in Eindhoven goed als je een leuk feestje wil bouwen. Het aanbod is namelijk overweldigend. Met name op en rond het Stationsplein en Stadhuisplein zijn op Koningsdag ‘the places to be’ voor de grote DJ’s (dance). Bij de Paterskerk kun je genieten van hardere dance stijlen, terwijl het Catharinaplein meestal in het teken staat van o.a. HipHop. Voor een gezllig oer Hollands feestje moet je op de Markt zijn en voor Koningsdag voor onze gayfriends kan je terecht op de Stratumsedijk. Op het Strijp-S terrein is altijd een speciaal programma en geniet je van diverse activiteiten rondom het Klokgebouw. Over het algemeen wordern er in de Effenaar en het Beursgebouw ook originele Koningsdagfeesten georganiseerd.

Supersized Kingsday Festival 2019
Supersized Kingsday Festival vindt op 27 april 2019 voor de zesde keer plaats op het terrein van Aquabest in Best (vlakbij Eindhoven). Met maar liefst negen area’s zijn alle hardere stijlen vertegenwoordigd en is dit festival al jaren de grootste & de gezelligste op Koningsdag.

Het festival is altijd onderdeel geweest van organisator b2s onder een eigen merknaam, maar is sinds 2018 ook voor de buitenwereld herkenbaar als b2s evenement. De ingrediënten blijven hetzelfde zoals je van Supersized Kingsday gewend bent; genoeg keuze in area’s, een dikke line-up, goede muziek en vooral veel gezelligheid. Kortom, kwaliteit tegen een vriendelijk koninklijk prijsje. Bij ons ben je Koning voor een dag!


Overnachten in Eindhoven
Wat is er prettiger dan voordat de Oranjegekte écht begint, heerlijk in een comfortabel hotelbed te slapen?

Zoek je nog een plek om te blijven slapen met Koningsnacht of na Koningsdag in één van de vele hotels in Eindhoven? Bekijk dan hier één van de aanbiedingen. Vul de stad en datum in waarop je wil checken of er nog een hotelkamer beschikbaar is en zie direct alle aanbiedingen van goedkope hotels in de buurt. Indien je juist wat meer luxe en comfort wil kan dat natuurlijk ook, deze zijn ook in het hotel overzicht te vinden.

Hieronder komt z.s.m. een lijst met alle interessante feesten, festivals en vrijmarkten die je kunt bezoeken tijdens Koningsdag 2019 in Eindhoven.